Døgnvagt 38 79 14 14

Skriv til os

Døgnvagt 38 79 14 14 - Skriv til os

Vi tilbyder til vores privatkunder  • Oplukning
  • Omkodning 
  • Montering 
  • Låsesystemer
  • Overvågning
  • Sikring af Deres hjem
  • Pengeskabe og brandskabe
  • Alarmer

Sikring efter indbrud

Indbrud i et privat hjem har ofte store omkostninger for ejerne, ikke bare økonomiske, men i høj grad også følelsesmæssige. Det er meget grænseoverskridende for de fleste at se sit hjem have været invaderet af fremmede. Der bliver ikke bare stjålet værdier og effekter med høj affektionsværdi ved et indbrud, desværre bliver der også ofte udøvet hærværk.
Forsikringsselskaberne stiller i dag en række krav når de skal forsikre dit hjem. Der stilles krav om, at der overalt er anvendt godkendte låse, hængsler og beslag med et beskrevet sikringsniveau.
Det er dit ansvar at dit hjems sikring til enhver tid lever op til det sikringsniveau som dit forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på din forsikringsdækning ved indbrud.
Er du i tvivl, anbefaler vi en gennemgang af dit hjem med en af vores sikringskonsulenter. Alle vores produkter har et godkendt sikringsniveau.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek ved at kontakte os her 

NB! Har Deres Ruko nøgler runde hoveder?
Hvis De er ejer af en Ruko nøgle med et rundt hoved bør De hurtigst muligt få den skiftet ud. Ruko nøgler med runde hoveder hører til de gamle systemer og de giver ikke den optimale beskyttelse til Deres hjem eller virksomhed. De blev taget af markedet for et års tid siden, da man fandt ud af at dette låsesystem, ikke var en udfordring for en indbrudstyv. Rukos låsesystemer blev hurtigt lavet om og blev opgraderet til et mere sikkert låsesystem.

Har De en trapetz hoved nøgle tilhører nøglen det nyeste låsesystem og De behøver ikke at gøre noget. De trapetz-formede nøgler overholder nu Det Kriminalpræventive Råds anbefalinger. De har også et højt sikkerheds niveau inden for kopieringssikkerhed og dirkesikkerhed.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek ved at kontakte os her 


Gode råd om sikring i hjemmet

Det er aldrig sjovt at blive udsat for indbrud - hverken som virksomhed eller privat person. Alle bør sikre sit hjem hvis tyven skulle vælge dit hus. Det vigtigste er at gøre det til en forhindring for tyven at trænge ind i bygningen. Det gør du bedst ved at sikre alle indgange.


Sikring af vinduer

Mange begår den fejl at sikre alle døre med gode solide låse, men de glemmer deres vinduer. Undersøgelser viser at ca. 50 % af alle indbrud sker ved at tyven smadrer ruden, tager listerne af og derefter tager ruden stille ud eller bare brækker vinduet op.

Sådan forbedrer De sikkerheden med Deres vinduer:
Sørg altid for at lukke alle vinduer inden De forlader Deres hjem. Hvis et vindue står åbent eller på klem kan en tyv hurtigt få interesse i Deres hus. Det vil oven i købet være utrolig nemt for tyven at komme ind.

Sørg for at Deres vinduer har stærke solide låseanordninger eller hasper.

Skru alle glaslister fast med envejsskruer eller lim dem fast med silikone. Hvis glaslisterne ikke er sikret er det nemt for tyven at pille listerne af og derefter løfte ruden af. Det gør det sikkert for tyven at kravle gennem vinduet da der ingen glasskår er og det giver ingen støj da ruden ikke smadres. På den måde kan tyven uforstyrret fortsætte med indbrudet. Det er dog en god idé at spørge en låsesmed til råds inden De går i gang.

Har De kældervinduer kan det være en fordel at få sat jernrør eller et stærkt trådnet op. Man bør også sætte ruder af polycarbonat op da de kan modstå meget kraftfulde slag.

Det er vigtigt at huske at alle vinduer skal kunne åbnes indefra da man skal kunne komme ud hvis der f.eks. skulle opstå brand.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek ved at kontakte os her 


Sikring af døre

Alle yderdøre bør være solide og have gode og sikre låse. Hvis kælderdøren eller bagdøren er dårligt sikret, finder tyven hurtigt ud af det. En god dør skal være solid og slutte tæt til karmen. Mindre modstandsdygtige døre, fx finerdøre eller fyldingsdøre, kan forstærkes med en metalplade eller en krydsfinerplade på dørens indvendige side.

Sådan forbedrer De sikkerheden med Deres døre:
Forstærk Deres døre ved at sætte f.eks. krydsfinerplader eller metalplader på indersiden.

Der bør være lås og nøgle til både hoveddør og terassedør.

Det er vigtigt at huske at alle døre skal kunne åbnes indefra da man skal kunne komme ud hvis der f.eks. skulle opstå brand.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek ved at kontakte os her 


Sikring af låse

Husets låse er selvfølgelig en meget vigtig del af sikkerheden i hjemmet. Det er vigtigt at låsene er solide.

Sådan forbedrer De sikkerheden med Deres låse:
Det er en god idé at have to låse på sin hoveddør. Det anbefales at man placerer den nye lås min. 40 cm fra hovedlåsen.

Hvis Deres lås ser gammel eller slidt ud så bør De få den undersøgt. Det kan ske at den skal skiftes ud med en ny.

Når man skal vælge en ny lås er det en god idé at vælge en der er i stand til at låse på begge sider af døren. Det er endnu en forhindring for indbrudstyven. Hvis tyven er kommet ind gennem et vindue bliver det meget svært at komme ud af huset igen med store genstande hvis døren er låst.

Når man skal vælge en ny lås er det en god idé at vælge en af dem der hverken kan bores, kopieres eller dirkes op.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek ved at kontakte os her

Professionel sikring af hjem og erhverv

Har du låst dig ude

Bestil nøgler

Sikring efter indbrud

Kampagne