Døgnvagt 38 79 14 14

Sikring af private boliger

Er din bolig sikker?

Indbrud i et privat hjem har ofte store omkostninger for ejerne, ikke bare økonomiske, men i høj grad også følelsesmæssige. Det er meget grænseoverskridende for de fleste, når ens hjem har været været invaderet af fremmede. Der bliver ikke bare stjålet værdier og effekter med høj affektionsværdi ved et indbrud, desværre bliver der også ofte udøvet hærværk.

Er du i tvivl om, hvordan du kan sikre dit hjem og dine ejendele bedst muligt, så anbefaler vi en gratis gennemgang af dit hjem med en af vores sikringskonsulenter. Alle vores produkter har et godkendt sikringsniveau.

Forsikringsselskaber stiller krav

Forsikringsselskaberne stiller i dag en række krav, når de skal forsikre dit hjem. Der stilles blandt andet krav om, at der er anvendt godkendte låse, hængsler og beslag overalt.

Det er dit ansvar at dit hjems sikring til enhver tid lever op til det sikringsniveau, som dit forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på din forsikringsdækning ved indbrud.

 

Har du låst dig ude?

Hvis du har akut behov for oplukning så ring til os på 38 79 14 14. Vi har døgnvagt.

Oplukning


Vi kører døgnvagt i Hovedstadsområdet. Ring på ovenstående nummer ved akutte behov som oplukning, aflukning, afdækning og skift af låse i forbindelse med indbrud eller skader.

Omkodning


De fleste oplever på et tidspunkt at smække sig ude eller miste sine nøgler til bilen, boligen eller arbejdspladsen. I sådan en situation står Sikrets kvalificerede låsesmede klar døgnet rundt til at rykke ud og foretage oplukning og/eller omkodning.

Din sikkerhed


Sikrets låsemontører har mange års erfaring og ekspertise inden for låseservice. Vi leverer og monterer til fornuftige priser og benytter kun godkendte produkter. Alt sammen for at kunne levere den bedste og sikreste løsning til vores kunder.

Sikring efter indbrud

Indbrud i et privat hjem har ofte store omkostninger for ejerne, ikke bare økonomiske, men i høj grad også følelsesmæssige. Det er meget grænseoverskridende for de fleste, når ens hjem har været været invaderet af fremmede. Der bliver ikke bare stjålet værdier og effekter med høj affektionsværdi ved et indbrud, desværre bliver der også ofte udøvet hærværk.

Forsikringsselskaberne stiller i dag en række krav når de skal forsikre dit hjem. Der stilles blandt andet krav om, at der er anvendt godkendte låse, hængsler og beslag overalt.

Det er dit ansvar at dit hjems sikring til enhver tid lever op til det sikringsniveau som dit forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på din forsikringsdækning ved indbrud.

Er du i tvivl, anbefaler vi en gennemgang af dit hjem med en af vores sikringskonsulenter. Alle vores produkter har et godkendt sikringsniveau.

 

Låsesystemer

Med et professionelt låsesystem, opnår du tryghed, sikkerhed, kontrol samt overblik over hvem der har adgang til bestemte døre.
Med et låsesystem kan du med bare én nøgle få adgang til relevante døre og bygninger.

Vi leverer og servicerer markedsførende systemer.

ABUS tilbyder en række låsesystemer til store og små løsninger, der både giver komfort og høj sikkerhed.

Uanset om det er sikring af private hjem, hvor alle skal kunne tilgå flere låse med samme nøgle, eller om det komplette låsesystemer til større virksomheder, institutioner eller boligkomplekser, så har ABUS en løsning.

ABUS’s låsesystemer inkluderer Vitess og Zolit, som begge er varemærkebeskyttede og har patenterede systemer. 

Sikret A/S er guldcertificeret Ruko-forhandler.

Virksomheder, institutioner og boligforeninger har alle forskellige krav til sikring af deres bygninger. Ruko har låsesystemer, der imødekommer alle sikringskrav.

Triton 501 er et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol. Et godt alternativ er det patenterede låsesystem Merkur 401, der er placeret næsthøjest i sikkerhedsbarometeret.

Dorma RS-8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau, der kan opnås indenfor låsesystemer, og med et patent, som løber helt frem til 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden. Dette giver høj komfort og tryghed.

Med den unikke teknik får man et låsesystem med alle de fordele og egenskaber, den kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem.

EVVAs fremtidssikrede kurve-system er en revolution inden for låseteknik. 4KS kendes på sit fjederløse princip, det store antal kombinationsmuligheder og brugervenlige vendbare nøglesystem.

4KS er det enkle og unikke nøglesystem, der med stor slidstyrke og stabilitet i daglig brug, er det ideelle sikkerhedssystem til de fleste byggerier.