Døgnvagt 38 79 14 14

Sikring af virksomheder

Er virksomheden sikker?

Vi udfører sikrings- og reparationsopgaver for alle typer virksomheder. Har der været indbrud og skal virksomheden sikres, så er Sikret A/S den professionelle samarbejdspartner.

 

Forsikringsselskaber stiller krav

Forsikringsselskaberne stiller en række krav, når en virksomhed skal forsikres. Der stilles blandt andet krav om, at der overalt er anvendt godkendte låse, hængsler og beslag, som lever op til forsikringsselskabernes krav om sikringsniveau.

Det er virksomhedens ansvar at sikringen til enhver tid lever op til det sikringsniveau, som virksomhedens forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på forsikringsdækningen ved indbrud.

 

Her er et udvalg af vores løsninger

 • Oplukning og omkodning 
 • Montering 
 • Låsesystemer - RUKO, DORMA, EVVA og ABUS
 • Dørpumper
 • Gittersikring
 • Pengeskabe og brandskabe
 • Perimetersikring
 • Alarmer og overvågning
 • Skalsikring, cellesikring, objektsikring
 • Skafor klasse rådgivning
 • F&P godkendte systemer

Specialopgaver

Sikret A/S udfører alle typer af smedearbejde fra de mindste beslag til større konstruktioner.

Vi møder tit et behov for specialløsninger hos vores kunder, når vi skal løse deres låse- og sikringsopgaver. Det kan være alt lige fra store specialfremstillede jernporte til fine, antikke beslag, der ikke kan skaffes mere. Det fremstilles alt sammen af vores værktøjsmagere og smede på vores eget smedeværksted.

Alt i mål, der passer præcis til din løsning i dit hjem eller i din virksomhed.

Låsesystemer

Med et professionelt låsesystem, opnår du tryghed, sikkerhed, kontrol samt overblik over hvem der har adgang til bestemte døre.
Med et låsesystem kan du med bare én nøgle få adgang til relevante døre og bygninger.

Vi leverer og servicerer markedsførende systemer.

ABUS tilbyder en række låsesystemer til store og små løsninger, der både giver komfort og høj sikkerhed.

Uanset om det er sikring af private hjem, hvor alle skal kunne tilgå flere låse med samme nøgle, eller om det komplette låsesystemer til større virksomheder, institutioner eller boligkomplekser, så har ABUS en løsning.

ABUS’s låsesystemer inkluderer Vitess og Zolit, som begge er varemærkebeskyttede og har patenterede systemer. 

Sikret A/S er guldcertificeret Ruko-forhandler.

Virksomheder, institutioner og boligforeninger har alle forskellige krav til sikring af deres bygninger. Ruko har låsesystemer, der imødekommer alle sikringskrav.

Triton 501 er et patenteret låsesystem, som er kendetegnet ved højeste sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkel nøglekontrol. Et godt alternativ er det patenterede låsesystem Merkur 401, der er placeret næsthøjest i sikkerhedsbarometeret.

Dorma RS-8 er det ideelle låsesystem med det højeste sikkerhedsniveau, der kan opnås indenfor låsesystemer, og med et patent, som løber helt frem til 2023, er du sikret mod nøglekopiering langt ud i fremtiden. Dette giver høj komfort og tryghed.

Med den unikke teknik får man et låsesystem med alle de fordele og egenskaber, den kan forlanges af et moderne og patenteret låsesystem.

EVVAs fremtidssikrede kurve-system er en revolution inden for låseteknik. 4KS kendes på sit fjederløse princip, det store antal kombinationsmuligheder og brugervenlige vendbare nøglesystem.

4KS er det enkle og unikke nøglesystem, der med stor slidstyrke og stabilitet i daglig brug, er det ideelle sikkerhedssystem til de fleste byggerier.