Døgnvagt 38 79 14 14

Skriv til os

Døgnvagt 38 79 14 14 - Skriv til os

Om sikret

Sikret A/S drives af erfarne og velkendte profiler, der har haft hele deres hidtidige arbejdsliv i branchen.

Belært af erfaringerne med de stadig mere komplekse krav og forventninger kunderne har til os, har vi indrettet virksomheden, så vi udover sikringsdelen råder over et højt specialiseret smedeværksted.

Det betyder at vi kan påtage os avancerede specialopgaver, lige fra projektering til montering og undervisning.

Vi er bredt fagligt funderet og har højt kvalificerede fagfolk inden for låsesystemer, adgangskontrol, overvågning, dørautomatik og metalforarbejdning. Vi sikre vores kunder de bedste og mest fremtidssikrede løsninger, ved udelukkende at samarbejde med de absolut førende underleverandører og producenter.

Vores mål er at fastholde positionen som Danmarks foretrukne leverandør af rådgivning, installation, specialløsninger og service inden for alle sikringsområder. Det gælder både overfor den store erhvervskunde, den lokale virksomhed og ikke mindst den private kunde.

Medlemsskaber & godkendelser

Sikret A/S er medlem af Den Danske Branche forening for Sikkerhed og Sikring, og er registreret af SKAFOR (skadeforsikringsselskaberne) til installation af låse og andre mekaniske sikringsenheder i overensstemmelse med SKAFORs forskrifter. Sikret A/S er desuden ISO certificeret.

Ejerforhold

Samtlige ejere af Sikret A/S er beskæftiget i virksomheden.

Copyright Sikret A/S - 2012

Professionel sikring af hjem og erhverv

Har du låst dig ude

Bestil nøgler

Sikring efter indbrud

Kampagne