Døgnvagt 38 79 14 14

Skriv til os

Døgnvagt 38 79 14 14 - Skriv til os

Sikring efter indbrud - ring til Sikret på 38 79 14 14

Sikring efter indbrud

Akut hjælp ved indbrud - ring til vores vagt telefon : 38 79 14 14

Erhverv

Indbrud og tyveri har store omkostninger for de fleste virksomheder. Ofte bliver der ikke bare stjålet værdier og varer ved et indbrud, der bliver også udøvet hærværk. I de værste tilfælde må virksomheden lukke i en periode, og de tab det kan medføre, kan være vanskelige at forsikre sig imod. Derfor er det absolut lige så vigtigt at sikre virksomheden som at forsikre den.


Sikringsniveau
Forsikringsselskaberne stiller en række krav når de skal forsikre din virksomhed. Kravene er beskrevet som et sikringsniveau, som er et udtryk for den risiko de vurderer din virksomhed har for indbrud. Sikringsniveauet fastlægges ud fra arten og værdien af de varer der sælges, virksomhedens beliggenhed samt værdien af det IT-udstyr virksomheden anvender.
Der er seks sikringsniveauer, og hvert niveau beskriver nøje hvilke krav, der er til låse, forstærkning af bygningsdele, gitre, elektronisk alarmovervågning mv. Sikringsniveau 10 er det laveste niveau og sikringsniveau 60 er det højeste. En stor koncentration af attraktive varer i din virksomhed stiller krav om højere sikringsniveau. Kender du din virksomheds sikringsniveau?


Sikringspolitik
Det er dit ansvar at din virksomheds sikkerhed og sikring til enhver tid lever op til det sikringsniveau som dit forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på din forsikringsdækning ved indbrud eller tyveri.
Vi anbefaler at virksomheden udpeger en eller flere medarbejdere der er ansvarlige for sikkerheden og en sikringspolitik. Deres opgave vil være at gøre virksomhedens holdning til sikring synlig blandt medarbejderne, samt løbende at følge op på at sikringen er tilstrækkelig i forhold til virksomhedens sikringsniveau, eventuelt ved en årlig gennemgang med en af vores sikringskonsulenter.

Privat

Indbrud i et privat hjem har ofte store omkostninger for ejerne, ikke bare økonomiske, men i høj grad også følelsesmæssige. Det er meget grænseoverskridende for de fleste at se sit hjem have været invaderet af fremmede. Der bliver ikke bare stjålet værdier og effekter med høj affektionsværdi ved et indbrud, desværre bliver der også ofte udøvet hærværk.
Forsikringsselskaberne stiller i dag en række krav når de skal forsikre dit hjem. Der stilles krav om, at der overalt er anvendt godkendte låse, hængsler og beslag med et beskrevet sikringsniveau.
Det er dit ansvar at dit hjems sikring til enhver tid lever op til det sikringsniveau som dit forsikringsselskab kræver. Er det ikke tilfældet, kan det have ganske betydelig indflydelse på din forsikringsdækning ved indbrud.
Er du i tvivl, anbefaler vi en gennemgang af dit hjem med en af vores sikringskonsulenter. Alle vores produkter har et godkendt sikringsniveau. 

 

Hør mere om sikring efter indbrud Tel. 38 79 14 14 eller sikret@sikret.dk

 

Professionel sikring af hjem og erhverv

Har du låst dig ude

Bestil nøgler

Sikring efter indbrud

Kampagne