Døgnvagt 38 79 14 14

Skriv til os

Døgnvagt 38 79 14 14 - Skriv til os

Salto adgangskontrol fra Sikret

SALTO adgangskontrol

Som forhandlere af SALTO tilbyder vi sikre, effektive og brugervenlige løsninger der nemt kan tilpasses kundernes individuelle behov.

Elektronisk adgangskontrol


Med et elektronisk adgangskontrolsystem sættes brugervenligheden og sikkerheden i fokus og gør det nemt, effektivt og fleksibelt at bruge, både for virksomheder og private kunder. SALTO adgangssystem giver dig et godt overblik over, hvem der kommer ind i din bygning og hvornår.

Nøglekort - en billig og sikker løsning

Med det elektroniske nøglekort er det slut med at skifte alle låse og nøgler ud i virksomheden, når uheldet er ude. Hvis en person mister sin nøgle kan du slette den mistede nøgle fra systemet og udstede en ny til brugeren ved hjælp af den enkle software der følger med adgangskontrolsystemet.

Fleksibel og funktionel løsning med SALTO adgangskontrol


Med SALTO adgangskontrol får du en fleksibel og funktionel løsning til at sikre dine adgangsforhold i et trådløst miljø. Du får mulighed for at kontrollere alle systemets døre på intelligent vis fra en enkelt computer og programmeringssoftwaren gør det endvidere muligt at holde øje med hændelsesforløbet i en detaljeret logfil.
 

Professionel sikring af hjem og erhverv

Har du låst dig ude

Bestil nøgler

Sikring efter indbrud

Kampagne