Døgnvagt 38 79 14 14

Skriv til os

Døgnvagt 38 79 14 14 - Skriv til os

Alarmer

Tyverialarm

En elektronisk tyverialarm giver øjeblikkelig sikkerhed og beskyttelse af din bolig, virksomhed eller institution. Den giver en god tryghed i det private hjem, og er et godt supplement til virksomheders, institutioners og forretningers øvrige sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. videoovervågning og adgangskontrol.

Med en tyverialarm sendes der øjeblikkeligt alarmsignal til en, af Rigspolitiet, godkendt kontrolcentral der med det samme rykker ud. Desuden kan tyverialarmen sende et signal til din mobiltelefon eller personsøger, således at du bliver adviseret hvis du har ubudne gæster. Flere systemer indeholder også en overfaldsfunktion, som giver yderligere sikkerhed. Derudover har en tyverialarm i sig selv en præventiv virkning.Sikret fører et stort udvalg af alarmsystemer til både private, institutioner samt større og mindre virksomheder. Vi er behjælpelige med at finde den individuelle løsning der passer netop til den specifikke opgave. Vi installerer og tilpasser tyverialarmen, evt. i forbindelse med andre sikkerhedssystemer, således at der opnås den maksimale sikkerhedsløsning.
Vi anvender kun produkter og registreret udstyr af højeste kvalitet og anerkendte produkter.

Overfaldsalarm

En overfaldsalarm øger sikkerheden og trygheden både i private hjem, men også hos medarbejdere på f.eks. kontorer, butikker, lagerbygninger, ældreboliger og offentlige institutioner. Med en overfaldsalarm kan du med et let tryk på enten den trådløse bærbare lille enhed, eller den fastmonterede enhed tilkalde øjeblikkelig hjælp via den styrende alarmcentral. Overfaldsalarmen er et godt værn mod overfald, tricktyve og hjemmerøveri.
Sikret fører flere modeller indenfor overfaldsalarmer, og vi er eksperter i opsætning og installering. Vores erfaring gør at vi finder den rigtige overfaldsalarm til den individuelle opgave, således at den maksimale sikkerhed opnås.
Vi anvender kun produkter og registreret udstyr af højeste kvalitet og anerkendte produkter.

Brandalarm

Opstår der brand, hvad enten det er i et privat hjem, en virksomhed eller en institution, er tiden afgørende. Det vigtigste er at folk der befinder sig i bygningen bliver reddet ud i tide, og at brandslukningen kommer i gang hurtigst muligt, således at den materielle skade begrænses.

Med en brandalarm sikres den vigtige tid, da den registrerer den mindste røg- eller ekstraordinære varmeudvikling, og med et lyd- og lyssignal advarer personer i bygningen samt brandvæsen, redningsberedskab og aktiverer evt. andre brandsikringsforanstaltninger som f.eks. sprinkleranlæg.

En brandalarm øger trygheden og giver større sikkerhed i hverdagen, både for familier i private hjem, hos medarbejdere i institutioner samt ansatte i virksomheder. Alarmen giver desuden større mulighed for at begrænse skader på bygninger og inventar.

Sikret opsætter, installerer, betjener og servicerer alle former for brandalarm anlæg både hos private og virksomheder.

Vi anvender kun produkter og udstyr der er sikkerhedsgodkendte samt af højeste kvalitet.

Professionel sikring af hjem og erhverv

Har du låst dig ude

Bestil nøgler

Sikring efter indbrud

Kampagne